Keski-Suomen Kemistiseura

Liity Suomen Kemistien Seuran jäseneksi!

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka suorittamallaan ylemmällä yliopistotutkinnolla tai muulla tavalla on osoittanut olevansa pätevä kemisti. Nuoreksi jäseneksi voidaan hyväksyä yliopistossa kemiaa pääaineena opiskeleva henkilö. Nuorena jäsenenä voi olla ylemmän yliopistotutkinnon suorittamiseen asti. Tutkinnon suorittanut nuori jäsen voi liittyä suostumuksellaan varsinaiseksi jäseneksi ja tutkintoa suorittamattoman nuoren jäsenen tulee erota seitsemän vuoden jälkeen. Varsinaisen jäsenen tulee olla Suomalaisten Kemistien Seuran jäsen.

Liittymällä Suomalaisten Kemistien Seuran jäseneksi voit samalla liittyä myös Keski-Suomen Kemistiseuran jäseneksi. Hakulomakkeen löydät täältä sekä Suomalaisten Kemistien Seuran sivulta.

Jos olet jo Suomalaisten Kemistien Seuran jäsen, voit liittyä Keski-Suomen Kemistiseuraan laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

keskisuomen.kemistiseura(at)gmail.com

Paikallisseuran jäsenyys

Liittymällä Keski-Suomen Kemistiseuran jäseneksi saat ajantasaista tietoa järjestettävistä tapahtumista ja retkistä. Opiskelijajäsenyys Keski-Suomen Kemistiseurassa on ilmaista opintojen suorittamisen ajan. Varsinainen jäsenyys on 10 euroa vuodessa. Liity oheisella hakulomakkella